SEO STANDARD PROMO PACK

SEO  STANDARD PROMO PACK
Βελτιστοποίηση Ιστοσελίδας SEO στις μηχανές αναζήτησης
Τιμή
400.00
Ποσότητα
Προκαταβολή 50%
     
Διαθεσιμότητα: Άμεσα διαθέσιμο
https://www.kentrodiafimisis.com/inner.php/eshop/

Περιγραφή

Η προώθηση ιστοσελίδων οι προοπτικές η διαδικασία SEO και η τεχνογνωσία του Κέντρο Διαφήμισης προσφέρει τα εξής χαρακτηριστικά:

Βελτίωση της κατάταξης στα οργανικά αποτελέσματα αναζήτησης (seo rankings) των μηχανών αναζήτησης Google, Yahoo, Bing, MSN σε πολύ σύντομο χρονικό  διάστημα.
Δημιουργία πολλαπλών backlinks προς το ηλεκτρονικό σας κατάστημα ή την ιστοσελίδα σας.
Ασφαλής και σύγχρονο SEO (search engine optimization) για μεγαλύτερη διάρκεια στα οργανικά αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης.
Καταχώρηση σε καταλόγους που προφέρουν δωρεάν links προς το eshop ή την ιστοσελίδας σας και δεν επιβαρύνονται με ποινές από τις αναζήτησης.
Καταχώρηση σε 60+ δικούς μας καταλόγους με καλό pagerank με φωτογραφίες, περιγραφή και με πολλαπλά links προς την ιστοσελίδα σας ή το eshop σας.
Παρουσιάζουμε το website σας στην πρώτη σελίδα των οργανικών αποτελεσμάτων των μηχανών αναζήτησης Google, Yahoo, Bing, MSN με ανταγωνιστικές  φράσεις, λέξεις κλειδιά (seo keywords) που συνδυάζουν επισκέπτες με πραγματικούς στόχους.
Αυξάνουμε τους επισκέπτες και κατά συνέπεια τις πωλήσεις ενός ηλεκτρονικού καταστήματος (eshop) ή μιας ιστοσελίδας προωθώντας συγκεκριμένα  προϊόντα ή υπηρεσίες σύμφωνα με τις προϋποθέσεις της στρατηγικής μάρκετινγκ που εφαρμόζει η εκάστοτε επιχείρηση.
Παρουσία της ιστοσελίδα σας ή του eshop σας στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης (Social Media) όπως Facebook, Twitter, Google plus κ.α.

Έξτρα παροχές SEO (Βελτιστοποίηση στις μηχανές αναζήτησης)

Δημιουργία διαφημιστικής προβολής με videos στα κανάλια μας στο Youtube, Vimeo κ.α.
Δημιουργούμε καμπάνιες GOOGLE Adwords για μία πιο γρήγορη προώθηση της ιστοσελίδας σας.
Ιστοσελίδα που θα προσαρμόζετε ανάλογα (responsive design) σε smartphone, tablet και άλλες φορητές συσκευές για ακόμη καλύτερα αποτελέσματα στις  μηχανές αναζήτησης.(Σύμφωνα με τα τελευταίες ανακοινώσεις της Google μια ιστοσελίδα σήμερα για να ανέβει στα οργανικά αποτελέσματα αναζήτησης  πρέπει να είναι φιλική για φορητές συσκευές).
Δημιουργία ιστοσελίδας blog στο ηλεκτρονικό σας κατάστημα εάν είναι εφικτό. 
Σχεδιάζουμε την ιστοσελίδα σας σύμφωνα με τα τελευταία πρότυπα του WEB και με μοντέρνο design(εάν χρειάζεται πχ αν η ιστοσελίδα σας είναι πάρα   πολύ παλιά επιβάλλεται).

 

Στις τιμές δε συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ 24%

Λεπτομέρειες προϊόντος

Κωδικός προϊόντος102
Προγραμματιστής Κέντρο Διαφήμισης
* Άϋλο προϊόν

Ετικέτες

Παρόμοια προϊόντα από Κέντρο Διαφήμισης